Előnyök, alkalmazások

A műköröm esztétikus, egyre népszerűbb és természetes hatású. Vannak extra hosszú, ún. silletto körmök, mindenkinek az egyéniségének megfelelőt választunk. Viselőjét leszoktatja a körömrágásról, a körömbőr tépkedéséről. Sokáig megtartja a körömlakkot, gyakorlatilag hetekig. A mai világban állásinterjún, alkalmakkor a fellépést magabiztossá teszi, ami már fél siker!

Akinek nem elég erős vagy szép a saját körme, akik nehezen tudják saját körmüket megnöveszteni, nincsenek megelégedve körmeik formájával vagy nem tartják elég nőiesnek. Akik napi munkájuk során számítógépet használnak, szem előtt van a kezük, és nem szeretnek naponta lakkozni, manikűrözni.

Tekintsd meg saját munkáimat a Galéria menüben!

Szolgáltatás Ár
Tip-francia zselé 5500 Ft
Tip-francia porcelán 5800 Ft
Épített zselé/porcelán 6000 Ft
Épített francia zselé/francia porcelán 6300 Ft
Műköröm töltés (zselé) 5000 Ft
Műköröm töltés (francia vég) 5300 Ft
Átreszelés 1500 Ft
Saját köröm megerősítése (zselé/porcelán) 5100 Ft
Saját köröm megerősítése (francia) 5800 Ft
Tip felrakás 3600 Ft
Műköröm leszedés+ manikűr 2900 Ft
Műköröm leszedés + japán manikűr 3800 Ft
Pótlás 500Ft/db
(körömágyhosszabbítás +800Ft, lakkozással +400Ft, francia lakkozással +600Ft, színes zselé +700Ft)

Egy egyszerű műanyag köröm, amit az eredeti körömre ragasztással helyeznek fel. Csiszolás, zsírtalanítás, fertőtlenítés, rövidítés, formázás, majd zselé- vagy porcelánréteg felvitelének folyamataiból áll.

Akiknek gyenge a körmük, és könnyen töredezik. Ez az eljárás ugyanis a köröm megerősítésére, valamint hosszának növelésére alkalmas. Itt a sablont helyezzük a saját köröm alá, amelyre a köröm meghosszabbításaként zselét vagy porcelánt hordunk fel. UV fény hatására megköt a zselés műköröm, amely egy zselé állagú, egy komponensű anyag. Kötés után az építőzselével fedjük az egészet, kitöltjük az így kialakult szintkülönbséget, és kialakítjuk a "C" ívet. Végül a körmöt formázzuk és polírozzuk. Előnyös technika, hiszen nincs annyiféle tipforma, mint ahányféle formájú körömágy, és az építőanyagok, a sűrű zselék képesek felvenni a körömágy természetes formáját. Nagyon fontos a valódi köröm tökéletes előkészítése, a sablon megfelelő illeszkedése.

A porcelán köröm nemcsak jó minőségű, hanem néhány egészségi problémára is megoldást jelent. Sok pedikűrös a gombás fertőzés során eldeformálódott köröm, vagy pedig a mélyen berepedezett köröm rendbehozatala során is alkalmazza. Porcelánnal a köröm szabad széle felől kezdünk dolgozni fehér porral. Ezután egy lépésben, egy mozdulatsorral felvisszük a hosszabbítást, így lesz egyenletesen fehér az anyagunk. A végén lefedjük az egészet pink vagy víztiszta anyaggal. Ezután átcsiszoljuk, bedolgozzuk, polírozzuk a felületet.

A műköröm töltése, a köröm növekedési ütemétől függően, 3-4 hetente történik.